Silly Season - Del 3

Har inte uppdaterat er eller mig själv på ett väldigt bra tag. Har haft fullt upp sedan en månad tillbaka med diverse saker, men visst har jag försökt hänga med så bra det går kring alla transferrykten.

Real Madrid har inte helt oväntat öppnat plånboken rejält, men jag skulle aldrig ha tänkt mig att BÅDE Cristiano Ronaldo och Kaka spelar för marängerna framåt hösten. Summorna är rentav hutlösa enligt min mening, speciellt i dessa tider. Inte nog med detta så har Real värvat anfallaren som spås bli bättre än Henry, nämligen Karim Benzema. Han kunde själv sysselsätta ett helt försvar i Champions League förra året, inte minst Barcelona hade problem med fransmannen som har algeriskt ursprung. Real har även köpt Valencias gänglige mittback som ska ersätta Cannavaro i mittförsvaret. Ett bra köp måste jag säga.

Nu kommer vi till karusellen kring våran kung, Zlatan. Här om dagen stod det överallt och då menar jag överallt att Zlatan var klar för Barcelona, men icke. Jag fick en smärre chock när jag läste artiklarna på diverse internetsidor. Zlatan skulle till Barcelona mot Samuel Eto'o, Alexander Hleb och 40 miljoner Euro (ca 450 miljoner svenska kronor). Som jag tidigare skrivit i slutet på säsongen. Barca skulle aldrig lägga så mycket pengar på en spelare, speciellt när de har tillgång till de världsspelare de redan har. Skulle affären gå igenom, kan jag bara gratulera Inter till en väldigt bra deal. Inget illa menat mot Zlatan, men det är ett sinnessjukt bud från Barcelona.
        Själv skulle jag gärna se Zlatan i Barcelona, för dagen världens bästa lag, men vilken knivhugg det är mot Eto'o. Spelaren som räddat laget så många gånger i kniviga lägen blir nu ivägskickad. Med Eto'os ego kan jag aldrig se att han skriver på för Inter i ett utbyte mot Zlatan, aldrig. Fast större under har ju hänt och det ska bli spännande att följa veckans drama. Jag håller fortfarande fast vid att Zlatan spelar kvar i Inter 2009/2010, om nu inte Real Madrid får för sig något, man vet ju aldrig.

Medans vi är inne på Spanien och La Liga kan jag berätta att David Villa troligtvis stannar i Valencia och att Nihat Kahveci vänder tillbaka till Turkiet och föredetta klubben Besiktas.

Premier League har inte en chans för tillfället att mäta sig med La Liga för tillfället, där världsspelare efter världsspelare byter till de två stora maktinnehavarna. Måste ändå säga att jag tror att Michael Owen kommer bli Premier Leagues bästa värvning.

Serie A känns kall, tyvärr. Aquilani kan vara på väg till Liverpool. Bara ifall Xabi Alonso blir klar för Real Madrid, tror jag.


Får försöka ha lite fler lediga timmar på dygnet än den senaste månaden så jag håller mig uppdaterad.

Ciao!


RSS 2.0